Koffiecility

Over ons / Wie zijn wij

Over ons

Wij zijn gebrand op de beste service, ook buiten kantooruren. En wij voorzien u letterlijk van alle koffie-benodigdheden,

Dat maakt ons uw ideale one stop leverancier. Wij leveren koffie en koffiemachines die u dagelijks een lijn aan verschillende koffiesoorten Espresso, Cappuccino, Café Latte, Chocolade en thee van hoge kwaliteit garanderen. Maar ook voor alle ingrediënten als basis voor een heerlijk kopje koffie bent u bij ons aan het goede adres. En voor dat alles geldt: wij leveren koffie op het werk van top kwaliteit.

Door onze unieke eigen ICT infrastructuur weten wij op elk moment waar al onze bezorgers en monteurs zich bevinden, Zodoende kunnen wij razendsnel inspelen op uw behoeften. Vaak zijn die acuut. Want onverwacht kan u door uw voorraand koffie (ingrediënten) heen zijn. Of werkt uw koffiemachine plotseling slecht of zelfs helemaal niet meer.

Wij staan in al die gevallen direct voor u klaar om u te helpen. Wij zijn daarbij pas tevreden als u het bent. Namelijk zodra u weer van uw heerlijke Espresso, Cappuccino,Café latte, Chocolade of thee kunt genieten.

Want als totaalleverancier voorzien wij niet alleen in al uw koffiebehoeften wij doen dat ook snel!

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier of via 020-6823765.

quote 2
U nu als klant maken vind ik niet zo spannend.
Het gaat mij erom dat u over twintig jaar nog steeds een tevreden klant bent.
quote 1
‟Deliver what you promise"